Webbhotell för Företag – Välj rätt

När det gäller Webbhotell för Företag har vi tagit fram två olika alternativ, ett för medelstora till större företag och ett till det mindre.

För medelstora till stora företag


Vårt val: City Network

City network är vårt val. Har sammantaget bra villkor, med 60 dagars öppet köp och inga bindningstider. Man kan även välja att betala per kvartal, halvår eller per halv år. Snabba servrar och god uppetid. Både stöd för PHP och ASP .NET, så även om ni skulle gå över från ett språk till ett annat så slipper ni byta webbhotell. Sammantaget är City network ett perfekt val för företag i alla storlekar.

Företagspaketet:
250 GB utrymme
5000 GB bandbredd
Obegr. antal domäner (gäller koppling till webbhotellet)
ASP .NET / PHP

Månadsavgift 10 kr per månad första året, därefter 74 kr per månad

För mindre företag


Vårt val: One.com

Ny på Internet? Då är One.com det perfekta valet. Här kan du enkelt lägga upp din företagspresentation, eller skapa en ny med hjälp av deras hemsideprogram. Har även stabil mail som kan användas i Outlook/Windows Mail/Thunderbird, med tillhörande Webmail. One.com erbjuder support via Livechat/E-mail endast.

Startavgift 115 kr
Månadsavgift 12 kr
(exklusive moms)

Läs mer i våra recension om One.

Några övriga råd:
Om ni har över 10 anställda som behöver använda e-mail, välj City network. Om ert företag har flera olika domäner och möjligen även webbplatser, så rekommenderar vi City network. Även vid drift av webbutik är City network att rekommendera.