Webbhotellsrecensioner - Billiga Webbhotell

Vi recenserar Webbhotell, så att du ska slippa leta. Vi gillar stabila webbhotell, bra kontrollpaneler och inga bindningstider.

Kan man tjäna pengar på webbhotell?

Det går att tjäna pengar på rätt många olika saker men drömmer du om att bli miljardär så kanske du inte ska välja att starta ett webbhotell. Det krävs en hel del jobb och med tanke på konkurrensen så måste du hålla rätt låga priser. Vi kan ju jämför några för att ge dig en bild:

  • Simply Webbhotell - Här kan du ha domäner från 7 kronor per månad
  • Misshosting - Ger dig en .se domän för 9 kr per månad
  • One - Här startar du din resa med ett hosting paket för 0 kr (som sedan blir 59 kr i månaden efter 3 månader.)

Det är en ganska rättvis bild av hur marknaden ser ut och du behöver ha ganska många klienter för att generera stora summor pengar. Ska du satsa på ett eget hotell så bör du alltså ha en inkomst vid sidan, åtminstone till dess du har fått in foten på marknaden. 

3 jobb som funkar att kombinera med webbjobb

Då gäller det att hitta jobb som man kan sköta och tjäna pengar, samtidigt som man jobbar med sitt webbhotell. Att gå en vårdbiträdeutbildning på nätet är en bra väg att välja. Du får möjlighet att jobba oregelbundna tider och kan dessutom styra vilken typ av jobb du vill ha så att din arbetsbörda blir lagom stor och att du får in tillräckligt med pengar. 

Eller så tar du jobb på en restaurang som diskare eller servitör. Du kan faktiskt också välja att hoppa in som timvikarie på en skola eller förskola. Då styr du dina timmar helt och hållet själv. 

29 Mar 2024